srssssersssdgimvssmicdsd

Zimski športni dan 16. 2. 2018

V petek, 16. 2. 2018, načrtujemo zimski športni dan. Dijaki in dijakinje imate na izbiro naslednje aktivnosti:

  1. SMUČANJE NA GOLTEH

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, rokavice, mini nahrbtnik … Cena prevoza in smučarske karte je 13 €.

Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa iz Žekovca pa ob 16.00. Malico (lunch pakete) si naročajte sami, prevzeli pa jo boste na avtobusu.

 SMUČANJE TARVISIO, MONTE LUSARI (TRBIŽ – ITALIJA)

Smučišče (25km urejenih prog) se razteza od Trbiža do Žabnic, ob vznožju Svetih Višarij. Edinstvena lega in izredni pogoji za zimske športe so dali možnost temu smučišču, da se razvije v enega izmed najmodernejših smučarskih centrov v vzhodnih Alpah. Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, rokavice, mini nahrbtnik za malico … Cena prevoza, smučarske karte in zavarovanja za tujino je 32 eur. Odhod avtobusa bo ob 6.00 z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa nazaj v Velenje bo ob 15.30. Zraven imejte osebni dokument. Ob prijavi v tabelo vpišite datum rojstva in št. osebne izkaznice ali pasoša.

Na malico (lunch paket) se prijavite sami.

  1. POHOD

Potrebujete primerno obutev za hojo v naravi in nahrbtnik z rezervnimi oblačili. Zbor bo ob 8.30 v jedilnici na MIC-u, kjer boste prevzeli in pojedli lunch paket, nato pa ob 9.00 odšli na pohod. Smer pohoda bo določena glede na vremenske razmere. Predvidena vrnitev v Velenje bo okrog 13. ure. Za malico se morate prijaviti.

  1. KOPANJE – ATLANTIS (Ljubljana)

Odhod v Ljubljano bo ob 8.00 izpred avtobusne postaje Velenje, odhod iz Ljubljane pa ob 13.00. Cena vstopnine in prevoza je 15,5 €. V Atlantisu so številni bazeni, ki nudijo obilo možnosti za uživanje in sprostitev (tobogani, valovi, …). Malico (lunch pakete) si naročajte sami, prevzeli pa jo boste na avtobusu.

Plačilo aktivnosti bo preko položnic.

Prijavo oddajte učitelju športne vzgoje, do petka, 26. 1. 2018, po tem datumu bomo aktivirali prijave za malice.

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Strojna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660