srssssersssdgimvssmicdsd
srssssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Zimski športni dan na Strojni šoli

V petek, 2. 2. 2018, načrtujemo zimski športni dan. Dijaki in dijakinje imate na izbiro naslednje aktivnosti:

  1. SMUČANJE NA GOLTEH

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, rokavice, mini nahrbtnik … Cena prevoza in smučarske karte je 13 €.

Preberi več

Tekmovanje v znanju geografije

V torek, 16.1.2018, bo na šoli potekalo geografsko tekmovanje. Začetek pisanja je ob 13.00, v učilnici C 407.

Tema letošnjega tekmovanja je »Trajnostni turizem za razvoj.«

Preberi več

Predbožična ekskurzija v Zagreb

V četrtek, 21. 12. 2017, smo se dijaki 3. OVT, 3. S in 1. S odpravili na božično-novoletni izlet. Na poti do Zagreba smo se najprej ustavili še v Krapini – Muzeju neandertalcev, kjer smo si ogledali razvoj in nastanek Zemlje. Spoznali smo družino, katere okostje so našli na tistem območju.

Preberi več

2. S in 4. S v Krapini in Zagrebu

V četrtek, 21. 12. 2017, smo se dijaki 2. S in 4. S s spremljevalci odpravili v praznično okrašen Zagreb. Iz Velenja smo se peljali proti Rogatcu, ker smo se najprej ustavili v Krapini.

Razdelili smo se na dve skupini in si ogledali muzej neandertalcev – razvoj človeka in Zemlje skozi stoletja. Na začetku so nam predvajali kar krut film o neandertalcih, potem smo si ogledali zanimivo zastavljen muzej, ki velja za enega najatraktivnejših, o čemer smo se lahko prepričali sami.

Iz Krapine smo se odpeljali proti Zagrebu in se ustavili v centru mesta. Sprehodili smo se do Trga bana Jelačića in si z vodičko ogledali nekaj glavnih znamenitosti Zagreba. Potem smo imeli prosti čas za božične nakupe in samostojne oglede.

Iz Zagreba smo se zaradi gneče vozili kar dolgo, a je bilo na avtobusu veliko dobre volje, zato se nam je zdelo, da smo prišli v Velenje, kot bi mignil.

 

Jure Ferlic

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Strojna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660